Persoonlijk

Onze drijfveren zijn persoonlijk contact en ouderwetse service! Korte lijnen en snelle levering staan wij om bekend! Uw Kappersgroothandel voor alles in de salon! Wij leveren uitsluitend aan KVK geregistreerde Kapsalons! Verzenden of liever afhalen? Alles is mogelijk. U bent van harte welkom in Heemstede op de Lentelaan!

Advies

Wij komen graag bij u langs op afspraak om onze materialen en producten te tonen. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner en geven uw deskundig en eerlijk advies. Ons motto luidt dan ook "Kwaliteit is een keuze". Ook voor scharen komen wij graag bij u langs!

Service

Kwaliteit is een keuze! Wij staan 100% achter onze producten. Omdat wij rechtstreekse contacten met de leveranciers hebben, kunt u rekenen op een uitstekende service en garantie! Ook voor service, montage en onderhoud ben u bij ons aan het juiste adres! 

Wie zijn wij

KappersTools is in 2016 opgestart door Hans van der Linde. Zijn passie voor het kappersvak en vele jaren ervaring in de branche brachten hem tot het starten van zijn droom en nieuwe uitdaging! KappersTools "de Kappersgroothandel" met de beste service en kwaliteits producten.''Kwaliteit is een keuze" is Hans zijn motto en is zeker waar wij 100% voor staan!

De krachten werden al snel gebundeld samen met Jeremi van den Berg van JB Service & Montage. Alle expertise onder één dak!

Onze Susan (Suus) is de topper van de administratie en staat altijd klaar, voor al uw vragen! Elise en Hans zijn uw business partners langs de weg en komen graag bij u langs! Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. 

Wij kunnen u adviseren op velerlei gebied en streven naar een uitstekende service en aftersales! Persoonlijk contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Samen sterk! Inmiddels ruim 36 jaar ervaring in kappersland en nog steeds geïnspireerd!

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten bij u in de salon of bij ons in Heemstede!

kapperstools-logo-transparant

Alles onder één dak

kapperstools-logo-wit-1

KappersTools

KappersTools uw totaal leverancier voor alles in de Kapsalon! De Kappersgroothandel met persoonlijke service!"Kwaliteit is een keuze"
Wij leveren naast alle bekende merken, Exclusieve merken zoals: MAXXelle, 6.Zero, Affinage, Brand 5, Barberstation, COLORWOW, GA.MA, FRAMAR, Cera, Watercolors, Wahl, Convex Master, OLIVIA GARDEN, OLAPLEX, MAX PRO, SIKHA, Rehab en nog veel meer, bekijk de webshop voor al onze producten! www.kapperstools.nl

kapsalonservice.nl

Kapsalonservice

Jeremi van den Berg JB Service & Montage voor al uw reparaties, installatie en onderhoud van droogapparatuur, stoelen en wasunits. Tevens gespecialiseerd in reviseren van oude barberstoelen. Specialist van o.a. Belmont.
Wij bieden ook onderhouds­contracten aan voor het jaarlijks laten reinigen van uw droogapperatuur en onderhoud van stoelen en wasunits. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Klik op ons logo voor onze website en meer informatie! www.kapsalonservice.nl